• Binnen 24 uur een offerte

Linoleum in Den Haag

Interesse in linoleum in Den Haag? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een linoleum vloer op maat en komen graag op locatie langs om de situatie te bekijken en te bespreken. De vloeren die wij leveren zijn van het merk Forbo, dit zijn hoogkwalitatieve vloeren die tegen zeer scherpe prijzen geleverd worden. Alle prijzen die wij hanteren zijn inclusief egaliseren en leggen. Bekijk de producten die we aanbieden of vraag meteen een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Linoleum vloer

Een linoleum vloer in Den Haag is een vloer die gemaakt wordt van 100% natuurproducten en wordt ook wel marmoleum genoemd. We kunnen dan ook wel stellen dat de samenstelling van een linoleum vloer, bijzonder te noemen is. Hij is samengesteld uit lijnolie, kalksteen, jute, hars en houtmeel. Omdat er bij de productie van linoleum in Den Haag gebruik is gemaakt van natuurlijke producten, heeft de vloer een designachtige en authentieke uitstraling. Wist u echt dat een samenstelling uit natuurproducten er ook direct voor zorgt dat de vloer geschikt is voor mensen die hypoallergeen zijn? Ideaal! Bovendien is een linoleum vloer in Den Haag CO2 neutraal én beschikt hij over een lange levensduur.

Duurzaam en gemakkelijk in onderhoud

Omdat een linoleum vloer in Den Haag vele voordelen met zich mee brengt, is het een van de meest populaire vloersoorten. De voordelen van een linoleum vloer op een rij:

  • De linoleum vloer is erg makkelijk om te onderhouden.
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi.
  • Ook is de linoleumvloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Topkwaliteit linoleum vloeren

Waarom kiezen voor een vloer van Linoleum in Den Haag van Vloerenspecialist aan Huis?

  • Gratis meet en leg service
  • Laagste prijs garantie
  • Korte levertijd
  • Milieuvriendelijke producten
  • Natuurproducten
  • Binnen 24 uur een offerte op maat

Vloeren van Forbo

Alle linoleum vloeren die wij leveren zijn van het Nederlandse merk Forbo. De vloeren beschikken ieder voor zich over duurzaamheid, kracht en veelzijdigheid. Het is dan ook het doel van het merk om een vloer te realiseren die excellent is, met optimale eigenschappen voor iedere omgeving. Het is te zien dat het merk zich graag laat inspireren door de natuur. Het fijne is, dat de vloeren gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Wel zo prettig!

Uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan linoleum vloeren van voorgaand genoemde merk. Hierbij heeft u de keuze uit een verscheidenheid aan verschillende kleuren, vormen en motieven. Op deze pagina vindt u een glimp van de verschillende Marmoleum vloeren die we aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een linoleum vloer in Den Haag uit de Marmoleum Concrete, Marmoleum VT Wonen, Marmoleum Cocoa en Marmoleum Walton collectie. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies gerust contact op.

Vraag een offerte of meer informatie aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte of meer informatie aan door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar 020 – 3419597 of 06 –45771157. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie. Na het doen van een offerte aanvraag, sturen we deze u binnen 24 uur toe. Het is ook mogelijk om een aantal kleurstalen te bestellen en deze met elkaar te vergelijken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.