• Binnen 24 uur een offerte

Zoekt u een linoleum vloer in Rotterdam?

In de markt voor een maatwerk linoleum vloer in Rotterdam? Bij Vloerenspecialist aan Huis, dé specialist in vloeren op maat, kunt u terecht voor allerlei soorten vloeren, waaronder linoleum vloeren. Deze leveren wij niet alleen, maar leggen we ook. Dat scheelt u een hoop tijd en gedoe. Meer weten? Bekijk ons aanbod of vraag direct een offerte aan.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Waarom Vloerenspecialist aan Huis?

  • Gratis meet en leg service
  • Laagste prijs garantie
  • Korte levertijd
  • Milieuvriendelijke producten
  • Natuurproducten
  • Ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag

bij Vloerenspecialist aan Huis bent u aan het juiste adres voor een betaalbare, op maat gemaakte linoleum vloer voor uw huis in Rotterdam. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Ook als u vragen heeft of persoonlijk advies nodig hebt helpen wij u graag verder.

Wat is een linoleum vloer eigenlijk?

Veel mensen hebben een goed idee van hoe een linoleum vloer eruit ziet, maar wat voor vloer is dit eigenlijk? Een linoleum vloer is een type vloer die volledig vrij is van PVC en volledig vervaardigd is natuurlijke materialen, waaronder lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Door het gebruik van deze materialen zijn linoleum vloeren niet alleen CO2 neutraal, maar ook zeer slijtvast, waardoor ze probleemloos jarenlang meegaan.

Onze vloeren van Forbo

Uw toekomstige linoleum vloer in Rotterdam van Vloerenspecialist aan Huis is van het gerenommeerde merk Forbo, een bekende naam in de wereld van de vloeren. De linoleum vloeren van Forbo kenmerken zich door hun veelzijdigheid, duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Wat is het verschil tussen linoleum en Marmoleum vloeren?

In principe is er geen enkel verschil tussen linoleum en Marmoleum vloeren: ‘Marmoleum’ is simpelweg de merknaam van onze linoleum vloerbedekkingen. In ons aanbod vindt u dan ook verschillende Marmoleum vloeren, die uiteraard verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en met uiteenlopende motieven.

Neem bijvoorbeeld de Marmoleum Real, een linoleum vloer die maximaal vijf kleuren samenbrengt in een subtiele doch natuurlijk ogende marmerstructuur. Ook de Marmoleum Vivace is een mogelijke linoleum vloer voor uw huis in Rotterdam: dit is onze meest uitgesproken vloerbedekking met een kameleonachtige structuur. Heeft u liever een rustige vloerbedekking? Dan biedt de marmoleum Walton uitkomst. Kortom, aan keuze geen gebrek!

Vraag een offerte aan voor een linoleum vloer in Rotterdam

Geïnteresseerd in een linoleum vloer in Rotterdam? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als u een vraag heeft. Contact opnemen kan op verschillende manieren, waaronder door te bellen 020 – 3419597 of 06 –45771157, een e-mail sturen of ons contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.