• Binnen 24 uur een offerte

Marmoleum vloer in Den Haag laten leggen

Wilt u een marmoleum vloer in Den Haag aanschaffen? Vloerenspecialist aan Huis is gespecialiseerd in diverse soorten vloeren, en kan dus ook een prachtige marmoleum vloer in Den Haag bij u in huis leggen. Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche, leggen wij de vloer op zorgvuldige en vakkundige wijze bij u thuis.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Prachtige vloeren in Utrecht

Marmoleum vloeren in Den Haag van Vloerenspecialist aan Huis

Waarom kiezen voor een van de vloeren in Utrecht van Vloerenspecialist aan Huis?

  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Gratis advies aan Huis
  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Bekijk onze uitgebreide collectie marmoleum vloeren in Utrecht. Als u interesse heeft in een specifieke marmoleum vloer kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. Bel naar 06 –45771157, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.

Wat is een marmoleum vloer?

Een marmoleum vloer wordt gemaakt van natuurproducten. Dit zijn lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Wij bieden diverse soorten marmoleum vloeren aan. Deze hebben verschillende kenmerken en voordelen per vloer. Marmoleum vloeren zijn zeer populair doordat ze gemaakt worden van natuurproducten. Tevens straalt deze soort vloer design en authenticiteit uit. Bent u hypoallergeen? Dan zorgt een marmoleum vloer voor vermindering van uw klachten.

De voordelen van een marmoleum vloer

Er zitten verschillende voordelen aan een marmoleum vloer. Zo is deze soort vloer zeer eenvoudig in onderhoud. Hiervoor wordt Forbo Monel aangeraden. Dit is reinigend en verzorgend, waardoor u in één keer klaar bent. De vloer is goed te combineren met een vloerverwarming, waardoor u maximaal rendement uit de vloerverwarming haalt. Verder is de marmoleum vloer slijtvast. Dit betekent dat de vloer lang mooi blijft en vele jaren kan blijven liggen zonder dat u krasjes ziet.

Verschillende soorten marmoleum

Wij bieden diverse soorten marmoleum vloeren aan. Deze zijn allemaal te krijgen in verschillende kleuren, vormen en motieven. De Marmoleum Real is het meest populair. Deze vloeren worden gemaakt met twee tot vijf kleuren, waardoor er een marmerstructuur ontstaat. De Marmoleum Vivace is een zeer levendige en uitgesproken vloer. Deze soort vloer wordt gemaakt met zes tot acht verschillende kleuren. Tot slot de Marmoleum Walton. Dit zijn gladde vloeren met een minimalistisch oppervlak. Hier worden minder kleuren gebruikt dan bij de Real en de Vivace lijnen.

Koop marmoleum in Den Haag

Wilt u marmolen in Den Haag aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit doet u door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook indien u eerst nog meer informatie wenst, neemt u gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 –45771157 of een e-mail sturen. Wij staan ook voor u klaar in Utrecht en in Amsterdam.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.