• Binnen 24 uur een offerte

Topkwaliteit vloeren in Den Haag

Kijkt u naar vloeren in Den Haag voor uw woning of kantoor? Bij Vloerenspecialist aan Huis in Den Haag vindt u talloze duurzame maatwerk vloeren. Dankzij onze uitgebreide collectie vindt u ongetwijfeld verschillende passende vloeren voor uw huis in Den Haag, ongeacht of u een PVC, marmoleum, vinyl of tapijtvloer zoekt.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Prachtige vloeren in Utrecht

Waarom Vloerenspecialist aan Huis voor vloeren in Den Haag?

Waarom u moet kiezen voor een van de vloeren van Vloerenspecialist aan Huis?

 • prijzen zijn inclusief egaliseren en leggen
 • meer dan 20 jaar ervaring
 • binnen 24 uur offerte
 • gratis advies aan huis in Den Haag

Informeren naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (06-45771157) of via het contactformulier onderaan deze pagina. Ook kunt u direct een of meerdere stalen aanvragen en/of direct een offerte aanvragen.

Dé specialist in vloeren in Den Haag

Wij zijn uw specialist in vloeren in Den Haag en omstreken. Daarnaast bieden wij onze diensten aan elders in het land. Zo leveren wij ook vloeren in Amsterdam , vloerbedekkingen in Utrecht en verschillende soorten vloeren in Purmerend. Bij ons staat de klant centraal. Wij weten als geen ander dat het selecteren van een geschikte vloer voor uw huis in Den Haag niet zomaar een keuze is. De vloerbedekking dicteert namelijk in grote mate de sfeer in het huis en is, zodra deze eenmaal gelegd is, niet gemakkelijk te vervangen. Daarom vindt u in ons programma uitsluitend duurzame topkwaliteit vloeren.

Wij bieden verschillende producten en vloeren aan in Den Haag, waaronder:

 • Marmoleum-vloeren
 • PVC-vloeren
 • Vinyl
 • Coral entreematten
 • Diverse tapijten
 • Tretford

Uiteenlopende luxe PVC vloeren

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende luxe PVC vloeren. Deze vloeren zijn meer dan geschikt voor uw huis in Den Haag en zijn zowel duurzaam als van topkwaliteit. Een PVC vloer combineert alle voordelen van andere vloeren. Zo heeft het de uitstraling van hout of steen, is het net zo duurzaam als vinyl en is het net zo makkelijk te leggen en onderhouden als laminaat. Daarnaast zijn onze PVC vloeren voorzien van een antisliplaag en eenvoudig te combineren met vloerverwarming.

 

Authentieke marmoleum vloeren

Daar waar een PVC vloer is vervaardigd van kunststof, is een marmoleum vloer gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor geven marmoleum vloeren uw huis in Den Haag een hoogwaardige, authentieke uitstraling en zijn ze ook nog eens duurzaam. Verder zijn marmoleum vloeren zeer slijtvast, geschikt voor vloerverwarming en blijven ze jarenlang goed.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Vinyl vloer: betaalbaar, duurzaam en comfortabel

Ook een vinyl vloer is een optie voor uw huis of kantoor in Den Haag. Vinyl vloeren zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn, evenals PVC en marmoleum vloeren, geschikt voor vloerverwarming. Neem de Novilon vloer bijvoorbeeld. Deze topkwaliteit vinyl vloer is duurzaam, comfortabel, gemakkelijk te onderhouden en ziet er fraai uit. Vanwege zijn lage prijs en slijtvastheid is deze vloer perfect voor starters of anderen met een wat krapper budget.

Tapijtvloer voor uw huis in Den Haag?

Met een tapijten vloer geeft u uw woning in Den Haag een huiselijke en sfeervolle uitstraling. Tapijt is immers zeer comfortabel. Daarnaast is een tapijtvloer ideaal als u in een appartement woont. De vloer dempt namelijk contactgeluiden en verbetert ook nog eens de akoestiek.

Wij nemen al het werk uit handen

Kiest u voor een van onze vloeren voor uw huis in Den Haag en omstreken? Dan wordt het proces van A t/m Z voor u geregeld, van het advies aan huis tot het leggen van de vloer. De levertijd van uw vloer is 1 à 2 weken (afhankelijk van de vloer). Zodra de vloer geleverd is leggen wij deze gratis voor u, uiteraard wanneer het u het beste uitkomt. De tarieven die wij hanteren zijn inclusief BTW en gaan uit van 2mm vloer egaliseren.

Koop een nieuwe vloer voor uw huis in Den Haag!

Waar wacht u nog op? Bekijk onze collectie en ontdek welke vloer u graag wilt. Neem vervolgens contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan en voor u het weet heeft u een nieuwe fraaie, duurzame vloer.

 

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.