Beoordelingen

Bekijk wat klanten zeggen over De Vloerenspecialist in Amsterdam


5/5

Vinyl vloer leggen in slaapkamer

Prima vakman, mooie vloer, ligt er super mooi in, ook bij de plinten. De vloer word nog af gekit, ik kan niet wachten op het eind resultaat!
Ik ben erg blij met Dennis, en ik zou de beste man iedereen aanbevelen

5/5

Ik ben Dennis heel erg dankbaar met mijn marmoleum trap en mijn PVC vloer. Ben er nog elke dag blij mee. Dennis Chapeau voor je werk. En alles wat je geregeld heb. Ik raad iedereen aan die een nieuwe vloer wil om Dennis te vragen. Vloerenspecialist aan huis.

5/5

Ik ben super blij met de mooi gelegde marmoleum vloer. Het contact met Nancy en Dennis verliep altijd super snel en alles was duidelijk en ik mocht alles vragen

5/5

Dennis en Mike hebben bij ons twee verdiepingen voorzien van een nieuwe vloer. Vooraf was er een heldere communicatie, zowel met Dennis als met Nancy. Ze hebben super met ons mee gedacht en alles was erg duidelijk. Dennis en Mike hebben puik werk geleverd! Wij zijn onwijs blij met de nieuwe vloeren en de expertise van de Vloerenspecialist aan Huis!

5/5

Dennis is ons aangeraden door vrienden die ook zeer blij waren met de service en het resultaat – en hetzelfde geldt nu ook voor ons. Door de verbouwing waar wij middenin zitten en problemen met andere partijen hierbinnen moest het leggen van het marmoleum uitgesteld worden en liep niet alles volgens plan / schema. Dennis bleef geduldig en met ons meedenken en heeft voor ons opgelost wat eigenlijk andere partijen hadden moeten doen. En de vloer is prachtig en zorgvuldig gelegd. Dus wij zijn ontzettend blij: met de vloer en met het contact. Door de verbouwing kan ik inmiddels namelijk zeggen dat niet iedereen zo klant gericht en zorgvuldig te werk gaat.

5/5

Zonder zorgen of geregel een vloer laten leggen door Dennis! Hij is super snel en aardig, heel behulpzaam, trekt regelwerk naar zich toe zodat je rustig kan genieten van de perfect gelegde vloer. Een echte aanrader dus!!

5/5

Communicatie verliep soepel en snel, prachtige linoleum vloer gelegd, plinten en deurmat. Ik ben een tevreden klant

5/5

Dennis heeft bij ons een marmoleum vloer gelegd en plinten gemaakt in heel ons appartement. Een groot oppervlakte (90m2) maar alles nauwkeurig en volgens afspraak. Wij zijn tevreden over de gang van zaken en zullen Dennis zeker aanraden bij vrienden en familie.

Wij erg onder de indruk zijn van het eindresultaat, maar ook het hele voortraject. Hartelijk dank voor het meedenken, snelle reageren en meesterlijk leggen van onze vloer!
Marmoleum Rosemary green
Bij ons zijn alle contacten via internet gegaan. Met heel veel geduld en compassie zijn wij, twijfelaars 1ste klas, begeleid door Nancy en Dennis! Met het resultaat en de afwerking zijn wij helemaal in onze nopjes!!!! De vloer ligt er superstrak in!!!!
5/5

Uitstekende vakman, duidelijk veel ervaring! Dennis heeft in ons hele huis een marmoleum vloer gelegd.

5/5

Vorig jaar heeft Dennis bij ons 1 jaar geleden een zoldervloer geplaatst. Had vakinhoudelijk heel goed advies, hierdoor hebben we de vloer met extra mdf ondelaag geplaatst. Heel erg tevreden met het resultaat. Vandaar dat we nu weer voor de vloerenspecialist hebben gekozen; een echte vakman, een aanrader

5/5

Een ontzettend positieve ervaring. Het is echt een plezier om met Dennis en Nancy samen te werken. Er worden goede afspraken gemaakt die vervolgens ook zijn nagekomen. En, niet onbelangrijk, een met zorg geïnstalleerde vloer en een prima eindresultaat.

5/5

Wij erg onder de indruk zijn van het eindresultaat, maar ook het hele voortraject. Hartelijk dank voor het meedenken, snelle reageren en meesterlijk leggen van onze vloer!

5/5

Na de keuze voor een marmoleumvloer kwam ik uit bij Vloerenspecialist aan Huis. Snelle reactie, meedenken over mogelijkheden, snel een afspraak voor inmeten en flexibel in planning voor het leggen van de vloer. Ik ben tevreden over de vloer maar zeker ook de professionele werkwijze van Dennis en Nancy. Naast professioneel ook prettig in contact.

5/5

Hele goede service. Snel een prachtige linoleum vloer geleverd en gelegd. Goed advies gekregen over de kleur, het , het afwerken etc. Dank je wel Dennis en je zoon! Groet, Saskia

5/5

We zijn erg blij met de gelegde PVC vloer in een hongaarse punt. Het contact en het meedenken van Nancy hebben wij erg op prijs gesteld. Tot slot heeft Dennis en collega’s de vloer fantastisch gelegd. Een puntje van aandacht is wellicht dat Dennis overgebleven egaline in vuilniszakken een aanduiding geeft zodat het niet als afval aangezien wordt waardoor klanten naderhand niet in een container moeten hangen om het er weer uit te halen…..😂 Overigens was dit achteraf wel erg grappig en leuk om aan terug te denken.

5/5

Prima werk, goede service en prettige mensen. Die combinatie heeft bij ons voor een mooie vloer gezorgd die absoluut niet onder doet voor een gietvloer.

5/5

Super bedrijf pvc vloer super mooi geworden echt een aanrader.

5/5

Wij zijn blij met onze vloer. Bevelen dit bedrijf zeker aan. Bij vragen krijg je snel een reactie. Alles verliep zoals afgesproken. Top

5/5

Dennis heeft een prima vloer gelegd. Topkwaliteit en is iemand die meedenkt en gewoon kwaliteit levert

5/5

Betonvloer egaliseren 40m2

Erg blij met het werk dat Dennis en zijn collega bij me hebben gedaan. Ik vroeg om het egaliseren van een betonvloer, maar dat bleek een anhydrietvloer te zijn. Geen probleem, hij kon de volgende dag terug komen met andere spullen. Klus is snel en volgens afspraak uitgevoerd.

 

5/5

Stofferen hal

Mijn ervaring met Dennis was heel goed! Vooraf hadden we telefonisch contact en kwamen we overeen hoe wij alles wilden hebben. Een paar dagen later kwam hij langs en het resultaat is prachtig. We zijn heel blij met het geleverde werk!

5/5

Vloerbedekking plaatsen

Plaatsen van vloerbedekking in winkel pand (Cornelis Schuytstraat) Amsterdam. Dennis heeft prima werk geleverd.
Is duidelijk in z’n communicatie en komt perfect z’n afspraken na.

4/5

Tapijt vervangen voor Vinyl circa 20m2 – Overloop en een kamer

Goede communicatie en klus was snel klaar. Ook fijn dat er met ons werd meegedacht.

5/5

114 m2 plinten leveren en plaatsen in Amsterdam Osdorp

Ik vond vooral de communicatie erg goed. Allemaal heel klantvriendelijk en snel. Binnen een paar dagen werd het werk daadwerkelijk verricht. Op tijd, vriendelijk, duidelijk.

5/5

Vloer leggen Forbo Marmoleum Concrete 3703 

Goede gozer. Goed advies. Persoonlijk betrokken. Goede prijs.

5/5

Verwijderen en afvoeren 15m2 laminaat

Ze werken snel en goed. Top!

5/5

Lekkage in de keuken. PVC vloer ernstig beschadigd.

Zeer tevreden met het werk van Dennis. Op tijd, deskundig en vriendelijk.

4/4

PVC laminaat leggen verlijmen

Prima, de vloer is mooi gelegd. Netjes opgeruimd en er wordt lekker doorgewerkt. Zeker een aanrader!

5/5

Trap opnieuw bekleden

Fijne communicatie en Dennis denkt goed met je mee.

5/5

Plinten plaatsen

Erg netjes en goed gedaan. Zeer tevreden over het resultaat, zeker een aanrader.

4/4

Het leggen van een pvc vloer in huiskamer en keuken en de trap bekleden met tapijt.

Afspraken waren goed en bén erg blij met de trap en vloer.

5/5

Egaliseren en 48 later PVC vloer verlijmen.  Mijn ervaring was perfect, duidelijke heldere afspraken. Heel punctueel, Dennis denkt heel goed mee en legt goed uit hoe alles in zijn werk gaat. Alles is vlekkeloos verlopen en de vloer ligt er superstrak in.  Dit alles voor een keurige van te voren aangeboden all-in prijs.

 

5/5

Goeie afspraken, snelle communicatie, strak gelegd! Goede prijs kwaliteit verhouding. Top Dennis!

5/5

Dennis heeft bij ons in de gang, woonkamer en keuken marmoleum gelegd en daarover zijn wij zeer tevreden. De communicatie verliep perfect. Dennis denkt mee, beantwoordt al je vragen en is duidelijk over wat hij gaat doen. Hij levert de beste kwaliteit. Een vakman!

5/5

Dennis heeft bij ons de nieuwe bovenverdieping voorzien van Linoleum. Afspraken maken en informatie, prijsopgave, stalen etc vooraf ging soepel. Dennis kon eerder komen leggen dan verwacht wat ons goed uitkwam. Dennis werkt snel en schoon. Wij zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan.

5/5

Dennis heeft op onze trap marmoleum gelegd. Hij heeft dat uitstekend gedaan. Hij heeft duidelijk veel verstand van dit materiaal. Daarbij is hij zeer kwaliteitsbewust. Dat vind ik altijd belangrijk, want dan krijg je de beste oplossingen. De trap is dan ook erg mooi geworden. Daarbij is hij heel prettig in de omgang, toch ook belangrijk als je iemand bij je thuis hebt werken. Ik kan iedereen aanraden om door hem zijn trap of vloer te laten doen!

5/5

Wij zijn supertevreden met de vloer die de Vloerenspecialist aan Huis in ons Tiny House heeft gelegd. Het contact en de regeldingen vooraf met Dennis en Nancy verliepen soepel en plezierig, en het was ontzettend leuk om te zien hoe professioneel Dennis en zijn twee jonge collega’s te werk gingen bij het leggen van ons ‘Mondriaan’-marmoleum.

06-45771157