Beoordelingen

Bekijk wat klanten zeggen over De Vloerenspecialist in Amsterdam


5/5

Vinyl vloer leggen in slaapkamer

Prima vakman, mooie vloer, ligt er super mooi in, ook bij de plinten. De vloer word nog af gekit, ik kan niet wachten op het eind resultaat!
Ik ben erg blij met Dennis, en ik zou de beste man iedereen aanbevelen

5/5

Egaliseren en 48 later PVC vloer verlijmen.  Mijn ervaring was perfect, duidelijke heldere afspraken. Heel punctueel, Dennis denkt heel goed mee en legt goed uit hoe alles in zijn werk gaat. Alles is vlekkeloos verlopen en de vloer ligt er superstrak in.  Dit alles voor een keurige van te voren aangeboden all-in prijs.

 

5/5

Goeie afspraken, snelle communicatie, strak gelegd! Goede prijs kwaliteit verhouding. Top Dennis!

5/5

Dennis heeft bij ons in de gang, woonkamer en keuken marmoleum gelegd en daarover zijn wij zeer tevreden. De communicatie verliep perfect. Dennis denkt mee, beantwoordt al je vragen en is duidelijk over wat hij gaat doen. Hij levert de beste kwaliteit. Een vakman!

5/5

Dennis heeft bij ons de nieuwe bovenverdieping voorzien van Linoleum. Afspraken maken en informatie, prijsopgave, stalen etc vooraf ging soepel. Dennis kon eerder komen leggen dan verwacht wat ons goed uitkwam. Dennis werkt snel en schoon. Wij zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan.

5/5

Dennis heeft op onze trap marmoleum gelegd. Hij heeft dat uitstekend gedaan. Hij heeft duidelijk veel verstand van dit materiaal. Daarbij is hij zeer kwaliteitsbewust. Dat vind ik altijd belangrijk, want dan krijg je de beste oplossingen. De trap is dan ook erg mooi geworden. Daarbij is hij heel prettig in de omgang, toch ook belangrijk als je iemand bij je thuis hebt werken. Ik kan iedereen aanraden om door hem zijn trap of vloer te laten doen!

5/5

Dennis heeft een prima vloer gelegd. Topkwaliteit en is iemand die meedenkt en gewoon kwaliteit levert

5/5

Wij zijn blij met onze vloer. Bevelen dit bedrijf zeker aan. Bij vragen krijg je snel een reactie. Alles verliep zoals afgesproken. Top

5/5

Super bedrijf pvc vloer super mooi geworden echt een aanrader.

5/5

Ik ben Dennis heel erg dankbaar met mijn marmoleum trap en mijn PVC vloer. Ben er nog elke dag blij mee. Dennis Chapeau voor je werk. En alles wat je geregeld heb. Ik raad iedereen aan die een nieuwe vloer wil om Dennis te vragen. Vloerenspecialist aan huis.

5/5

Ik ben super blij met de mooi gelegde marmoleum vloer. Het contact met Nancy en Dennis verliep altijd super snel en alles was duidelijk en ik mocht alles vragen

4/4

Het leggen van een pvc vloer in huiskamer en keuken en de trap bekleden met tapijt.

Afspraken waren goed en bén erg blij met de trap en vloer.

5/5

Plinten plaatsen

Erg netjes en goed gedaan. Zeer tevreden over het resultaat, zeker een aanrader.

5/5

Betonvloer egaliseren 40m2

Erg blij met het werk dat Dennis en zijn collega bij me hebben gedaan. Ik vroeg om het egaliseren van een betonvloer, maar dat bleek een anhydrietvloer te zijn. Geen probleem, hij kon de volgende dag terug komen met andere spullen. Klus is snel en volgens afspraak uitgevoerd.

 

5/5

Stofferen hal

Mijn ervaring met Dennis was heel goed! Vooraf hadden we telefonisch contact en kwamen we overeen hoe wij alles wilden hebben. Een paar dagen later kwam hij langs en het resultaat is prachtig. We zijn heel blij met het geleverde werk!

5/5

Vloerbedekking plaatsen

Plaatsen van vloerbedekking in winkel pand (Cornelis Schuytstraat) Amsterdam. Dennis heeft prima werk geleverd.
Is duidelijk in z’n communicatie en komt perfect z’n afspraken na.

4/5

Tapijt vervangen voor Vinyl circa 20m2 – Overloop en een kamer

Goede communicatie en klus was snel klaar. Ook fijn dat er met ons werd meegedacht.

5/5

114 m2 plinten leveren en plaatsen in Amsterdam Osdorp

Ik vond vooral de communicatie erg goed. Allemaal heel klantvriendelijk en snel. Binnen een paar dagen werd het werk daadwerkelijk verricht. Op tijd, vriendelijk, duidelijk.

5/5

Vloer leggen Forbo Marmoleum Concrete 3703 

Goede gozer. Goed advies. Persoonlijk betrokken. Goede prijs.

5/5

Verwijderen en afvoeren 15m2 laminaat

Ze werken snel en goed. Top!

5/5

Lekkage in de keuken. PVC vloer ernstig beschadigd.

Zeer tevreden met het werk van Dennis. Op tijd, deskundig en vriendelijk.

4/4

PVC laminaat leggen verlijmen

Prima, de vloer is mooi gelegd. Netjes opgeruimd en er wordt lekker doorgewerkt. Zeker een aanrader!

5/5

Trap opnieuw bekleden

Fijne communicatie en Dennis denkt goed met je mee.

5/5

Dennis en Mike hebben bij ons twee verdiepingen voorzien van een nieuwe vloer. Vooraf was er een heldere communicatie, zowel met Dennis als met Nancy. Ze hebben super met ons mee gedacht en alles was erg duidelijk. Dennis en Mike hebben puik werk geleverd! Wij zijn onwijs blij met de nieuwe vloeren en de expertise van de Vloerenspecialist aan Huis!

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl
06-45771157