Beoordelingen

Bekijk wat klanten zeggen over De Vloerenspecialist in Amsterdam


We zijn erg blij met de gelegde PVC vloer in een hongaarse punt. Het contact en het meedenken van Nancy hebben wij erg op prijs gesteld. Tot slot heeft Dennis en collega's de vloer fantast
4/4
PVC laminaat leggen verlijmen Prima, de vloer is mooi gelegd. Netjes opgeruimd en er wordt lekker doorgewerkt. Zeker een aanrader!
5/5
Lekkage in de keuken. PVC vloer ernstig beschadigd. Zeer tevreden met het werk van Dennis. Op tijd, deskundig en vriendelijk.
5/5
Verwijderen en afvoeren 15m2 laminaat Ze werken snel en goed. Top!
5/5
Vloer leggen Forbo Marmoleum Concrete 3703  Goede gozer. Goed advies. Persoonlijk betrokken. Goede prijs.
5/5
114 m2 plinten leveren en plaatsen in Amsterdam Osdorp Ik vond vooral de communicatie erg goed. Allemaal heel klantvriendelijk en snel. Binnen een paar dagen werd het werk daadwerkelijk verricht. Op tijd, vriendelijk, duidelijk.
4/5
Tapijt vervangen voor Vinyl circa 20m2 - Overloop en een kamer Goede communicatie en klus was snel klaar. Ook fijn dat er met ons werd meegedacht.
5/5
Vloerbedekking plaatsen Plaatsen van vloerbedekking in winkel pand (Cornelis Schuytstraat) Amsterdam. Dennis heeft prima werk geleverd. Is duidelijk in z’n communicatie en komt perfect z’n afspraken na.
5/5
Stofferen hal Mijn ervaring met Dennis was heel goed! Vooraf hadden we telefonisch contact en kwamen we overeen hoe wij alles wilden hebben. Een paar dagen later kwam hij langs en het resultaat is prachtig. We zijn heel blij met het geleverde werk!
5/5
Betonvloer egaliseren 40m2 Erg blij met het werk dat Dennis en zijn collega bij me hebben gedaan. Ik vroeg om het egaliseren van een betonvloer, maar dat bleek een anhydrietvloer te zijn. Geen probleem, hij kon de volgende dag terug komen met andere spullen. Klus is snel en volgens afspraak uitgevoerd.  
Show More