• Binnen 24 uur een offerte

Beoordelingen

Bekijk wat klanten zeggen over De Vloerenspecialist in Amsterdam


astrid

Wij zijn heel tevreden met onze marmoleum vloer. Nancy en Dennis reageren direct op alles en komen hun afspraken na. Harde werkers en keurig. Geven ook goed advies. Kortom 5 sterren👌 Echt aan te bevelen.

 

nijs roggeveen

Dennis heeft bij ons de nieuwe bovenverdieping voorzien van Linoleum. Afspraken maken en informatie, prijsopgave, stalen etc vooraf ging soepel. Dennis kon eerder komen leggen dan verwacht wat ons goed uitkwam. Dennis werkt snel en schoon. Wij zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan.
Lidewij Koren

Ik vond vooral de communicatie erg goed. Het bedrijf is goed bereikbaar op verschillende manieren. Na mijn oproepje hier op Werkspot ontving ik snel een reactie. De reactie was erg compleet en wekte mijn interesse. Dennis belde me vervolgens direct en kwam nog die middag de klus opnemen bij mij in huis. Een paar uurtjes later ontving ik de offerte, twee stuks met verschillende opties, zodat ik kon kiezen. Allemaal heel klantvriendelijk en snel. Binnen een paar dagen werd het werk daadwerkelijk verricht. Op tijd, vriendelijk, duidelijk. Had ik tussendoor vragen, kon ik gewoon een SMS-je sturen.

 

Roderick van der Wilk

 
Dennis heeft 230m2 marmoleum bij ons geplaatst. Super strak gelegd, mooi vakwerk geleverd. Daarnaast zijn ook onze trappen gedaan en alle kamers voorzien van plinten. Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen en opnieuw onze vloer laten doen.
Jan Heeremans

Dennis en Nancy zijn een verademing in de concurrende wereld van vloeren kopen en leggen. Naast een scherpe prijs heb ik met veel bewondering het vakmanschap van Dennis en zijn team ervaren. Een echte meedenker voorzien van ruime ervaring. Nooit te beroerd om dat stapje extra te doen voor de klant. Reageert altijd en vrijwel direct op bijkomende vragen en niet te beroerd om – mits in de regio- ook tussendoor een extra kijkje te nemen voorafgaand aan het leggen. Komt zijn afspraken stipt na.Ik koos voor marmoleum. Perfect gelegd, met nauwelijks zichtbare naden. Topwerk. Een xtra compliment voor de financieele afwikkeling. Volledig geautomatiseerd en klantvriendelijk ingericht en aangestuurd door de charmante Nancy. Zeer aanbevelenswaardig.
bert van leijden

Een nieuw huis dankzij Dennis en zoon, harde werkers, gezellige vaklui, die op een professionele wijze mijn vloer door het hele huis gelegd hebben. Top!
Arnout Verheij

Superblij met de PVC-vloer die Dennis en zonen bij ons in de keuken en gang hebben gelegd. Na twee zeer uiteenlopende, peperdure en omslachtige offertes in de regio Heemskerk (een ervan adviseerde zelfs dat de bestaande vloer eerst moest worden afgeslepen met een diamantslijper tegen een meerprijs van zo’n € 1.000!) kregen we bij Vloerenspecialist aan Huis een hele reële, gedetailleerde offerte. Het contact met Dennis en Nancy, die het kantoor runt, is vriendelijk en Amsterdams joviaal waardoor de werkzaamheden heel gezellig zijn verlopen. Dennis is een ervaren vakman die uitstekend werk levert tegen een eerlijke prijs. Geen verborgen kosten of onnodig meerwerk. En Vloerenspecialist aan Huis koopt alles in bij Forbo dus je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product van Nederlandse bodem.
JPA Snellens

de opdracht was het leggen van een marmoleum vloer op bestaande cementdekvloer. Dit is prima uitgevoerd. Vlot gewerkt, in enkele dagen 85m2 geëgaliseerd en de vloer gelegd. En dat helemaal in Zeeland…. Geen achteraf meerkosten of andere verassingen waarop je niet zit te wachten👍
Eri

Dennis en Nancy (en zonen) leveren goed werk. Behalve over t resultaat, prachtig, zijn we ook erg tevreden over de samenwerking. Prettige mensen om over de vloer en aan de lijn te hebben. De plinten gaan we nog verven, op de foto’s de ongelakte versie. Bedankt!
Bar Kauffmann

Hele goede service. Snel een prachtige linoleum vloer geleverd en gelegd. Goed advies gekregen over de kleur, het , het afwerken etc. Dank je wel Dennis en je zoon! Groet, Saskia
Guido Zonneveld

Na de keuze voor een marmoleumvloer kwam ik uit bij Vloerenspecialist aan Huis. Snelle reactie, meedenken over mogelijkheden, snel een afspraak voor inmeten en flexibel in planning voor het leggen van de vloer. Ik ben tevreden over de vloer maar zeker ook de professionele werkwijze van Dennis en Nancy. Naast professioneel ook prettig in contact.
Uitstekende vakman, duidelijk veel ervaring! Dennis heeft in ons hele huis een marmoleum vloer gelegd. Wij vinden het resultaat erg mooi, de vloer is zeer strak gelegd. Prettig in de omgang en duidelijk in afspraken. Een aanrader!
Pepijn Van der Eerden

Vorig jaar heeft Dennis bij ons 1 jaar geleden een zoldervloer geplaatst. Had vakinhoudelijk heel goed advies, hierdoor hebben we de vloer met extra mdf ondelaag geplaatst. Heel erg tevreden met het resultaat. Vandaar dat we nu weer voor de vloerenspecialist hebben gekozen; een echte vakman, een aanrader!
bakloos

Een ontzettend positieve ervaring. Het is echt een plezier om met Dennis en Nancy samen te werken. Er worden goede afspraken gemaakt die vervolgens ook zijn nagekomen. En, niet onbelangrijk, een met zorg geïnstalleerde vloer en een prima eindresultaat.
Ying wai Tang

Wij erg onder de indruk zijn van het eindresultaat, maar ook het hele voortraject. Hartelijk dank voor het meedenken, snelle reageren en meesterlijk leggen van onze vloer!
Ingrid Sjerps Horsten

Bij ons zijn alle contacten via internet gegaan. Met heel veel geduld en compassie zijn wij, twijfelaars 1ste klas, begeleid door Nancy en Dennis! Met het resultaat en de afwerking zijn wij helemaal in onze nopjes!!!! De vloer ligt er superstrak in!!!!
martje kieft

Communicatie verliep soepel en snel, prachtige linoleum vloer gelegd, plinten en deurmat. Ik ben een tevreden klant
Pauline Gingnagel

Zonder zorgen of geregel een vloer laten leggen door Dennis! Hij is super snel en aardig, heel behulpzaam, trekt regelwerk naar zich toe zodat je rustig kan genieten van de perfect gelegde vloer. Een echte aanrader dus!!
Ruud Mans

Al eerder stoffeerders gehad. Maar niet zo goed als Dennis. Keurig werk, snel en accuraat. Een aanbeveling.
Hanneke van Stiphout

Dennis heeft bij ons een marmoleum vloer gelegd en plinten gemaakt in heel ons appartement. Een groot oppervlakte (90m2) maar alles nauwkeurig en volgens afspraak. Wij zijn tevreden over de gang van zaken en zullen Dennis zeker aanraden bij vrienden en familie.
Rachelle Klaassen

Ik ben super blij met de mooi gelegde marmoleum vloer. Het contact met Nancy en Dennis verliep altijd super snel en alles was duidelijk en ik mocht alles vragen. 
birgit schous

Dennis en Mike hebben bij ons twee verdiepingen voorzien van een nieuwe vloer. Vooraf was er een heldere communicatie, zowel met Dennis als met Nancy. Ze hebben super met ons mee gedacht en alles was erg duidelijk. Dennis en Mike hebben puik werk geleverd! Wij zijn onwijs blij met de nieuwe vloeren en de expertise van de Vloerenspecialist aan Huis!
Jeffrey Belles

Dennis heeft een prima vloer gelegd. Topkwaliteit en is iemand die meedenkt en gewoon kwaliteit levert
fred meijer

super bedrijf pvc vloer super mooi geworden echt een aanrader
Re my

Egaliseren en 48 later PVC vloer verlijmen. Mijn ervaring was perfect, duidelijke heldere afspraken. Heel punctueel, Dennis denkt heel goed mee en legt goed uit hoe alles in zijn werk gaat. Alles is vlekkeloos verlopen en de vloer ligt er superstrak in. Dit alles voor een keurige van te voren aangeboden all-in prijs.
Ferdinand Tan

Goeie afspraken, snelle communicatie, strak gelegd! Goede prijs kwaliteit verhouding. Top Dennis!
Charissa Klomp

Ik ben Dennis heel erg dankbaar met mijn marmoleum trap en mijn PVC vloer. Ben er nog elke dag blij mee. Dennis Chapeau voor je werk. En alles wat je geregeld heb. Ik raad iedereen aan die een nieuwe vloer wil om Dennis te vragen. Vloerenspecialist aan huis.