Vloeren Amsterdam: voor iedereen keus

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen in uw woning en bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve vloer in Amsterdam? Dan bent u bij de Vloerenspecialist helemaal aan het juiste adres. Met onze ruime aanbod en mogelijkheden tot maatwerk, zult u gegarandeerd vinden wat u zoekt.

Uw specialist in vloeren in Amsterdam

De naam verklapt het al; wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren in Amsterdam. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van een geschikte vloer een belangrijke keuze is. Een vloer zorgt voor sfeer in huis en als het er eenmaal ligt, gaat het jarenlang mee. In ons assortiment zult u enkel vloeren van de beste kwaliteit vinden. Al onze producten zijn duurzaam.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van goede service en kwaliteit; hierom kunt u bij ons alleen het beste verwachten!

PVC-vloeren

Wilt u een chique vloer dat ook nog eens erg makkelijk is in de onderhoud? Bij de Vloerenspecialist vindt u een ruim aanbod aan luxe PVC-vloeren. Een PVC-vloer ziet eruit als een stenen of houten vloer en voelt ook zo aan dankzij het reliëf in de toplaag. In onze showroom die online staat bij producten staan een groot aanbod van verschillende soorten vloeren en merken. Uiteraard kunt u voor deskundig advies ook onze adviseurs raadplegen.

Een PVC-vloer is erg geschikt ter isolatie en gaat goed samen met vloerverwarming en –koeling. Onze PVC-vloeren zijn voorzien van een antislip laag en zijn zeer gemakkelijk in de onderhoud. U veegt deze binnen enkele seconden weer schoon. Als laatst is een PVC-vloer erg sterk en kan deze prima tegen een stootje.

Een houten vloer in Amsterdam: kies voor PVC!

Wanneer u kiest voor een houten vloer, kan dit veel sfeer toevoegen aan uw woning. Echter kennen houten vloeren ook veel nadelen. Hierom bieden wij een prachtig alternatief aan: PVC-vloeren die aanvoelen en eruitzien als houten vloeren. De stroken van onze PVC-vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. Door het reliëf, voelen deze ook daadwerkelijk als hout aan.

Bekijk onze collectie aan houten vloeren bij onze PVC-selectie.

Onze marmoleum vloer

Een marmoleum vloer is een natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze vloer wordt gemaakt van enkel natuurlijke grondstoffen. Deze vloeren zijn erg populair; dit komt vooral door de natuurlijke samenstelling. Hiernaast straalt marmoleum design en authenticiteit uit.

Bij ons koopt u een product van topkwaliteit, waarvan de duurzame schoonheid is gegarandeerd!

Onze speciale vinyl vloeren

Wilt u een vinyl vloer laten leggen? Dan is een Novilon een uitstekende keuze. Deze vloer is eenvoudig in het onderhoud, duurzaam en dankzij de veerkracht zeer comfortabel. Hiernaast ziet een vinyl vloer er prachtig uit door de warme uitstraling. Deze vloer is zeer betaalbaar en geschikt voor iedere woongebruiker.

Koop nu uw nieuwe vloer!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe vloer wat een echte eyecatcher zal zijn? Wilt u ook sfeer toevoegen aan uw woning en dit kundig laten gebeuren? Neem dan contact met ons op! Vraag online uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur terug.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Veelgestelde vragen

◾ Wat zijn de prijzen voor een nieuwe vloer?

De prijzen van onze vloeren staan vermeld op onze website. Voor een volledig beeld van de kosten is het nodig om de maten/plattegrond door te geven aan onze specialist. Op basis van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Mochten de maten/plattegrond onduidelijk zijn dan kan onze specialist op locatie dit uitzoeken voor u.

◾ Krijg ik garantie op de nieuwe vloer?

Ja. Onze specialisten installeren de vloer volgens de richtlijnen van Forbo Flooring. Hierdoor krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op de vloer. Wilt u meer informatie over deze garantie, neem dan contact op met onze adviseur.

 

◾ Wat is de levertijd van de nieuwe vloer?

Doorgaans worden onze vloeren geleverd tussen 1 á 2 weken. Wanneer u het leggen door ons wilt laten verzorgen kiezen wij samen een juist moment van leveren en leggen. De levertijd is bij ieder type vloer anders. Voor meer informatie over onze levertijd en legservice kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

◾ Welke soorten vloeren hebben jullie?

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren en daarom vindt u bij ons een ruim aanbod die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Al onze producten zijn duurzaam en van goede kwaliteit.

U vindt bij ons de volgende type vloeren

Meer informatie over alle vloeren vindt u op de speciale productpagina’s.

◾ Doen jullie ook aan legadvies op locatie?

Ja. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen van marmoleum, pvc, vinyl of tapijt? In uw woonkamer, slaapkamer badkamer of gang? Onze specialist komt op afspraak bij u langs om advies te geven. Op basis van de besproken wensen wordt er een offerte op maat gemaakt.

◾ Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe vloer gelegd is?

Het is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van uw vloer, de indeling van de plek en eventuele extra werkzaamheden zoals het plaatsen van plinten. Gemiddeld kunt u rekening houden met 2 á 4 dagen, er zijn echter ook vloeren die in 1 dag gelegd kunnen worden. Wanneer onze specialist uw locatie en wensen weet kan hij u een goede tijdsindicatie geven.