• Binnen 24 uur een offerte

Over ons

Onze naam zegt eigenlijk al genoeg: wij zijn de specialist op het gebied van vloeren. Daarom begrijpen we dan ook als geen ander dat het kiezen van een nieuwe vloer een belangrijke keuze is. Een vloer zorgt voor sfeer in huis en als er eenmaal een ligt dan gaat deze vaak een aantal jaren mee. In ons aanbod vindt u daarom alleen vloeren van de beste kwaliteit en daarnaast zijn al onze producten duurzaam. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze.

Dennis

Maak kennis met de oprichter van de Vloerenspecialist: Dennis. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche weet hij als geen ander aan welke kenmerken een kwalitatief goede vloer moet voldoen en welke vloer er het mooist staat in een ruimte.

 Vloerenspecialist in Amsterdam  

Dennis denkt graag met u mee en geeft u advies op maat. Hij hecht daarnaast veel waarde aan goede kwaliteit en service en zal er dan ook alles aan doen om u te helpen met het maken van een geschikte keuze.

Nancy

Als u ons nummer belt dan is de kans groot dat u spreekt met Nancy. Zij behandelt vragen, klachten en maakt offertes op. Daarnaast bestelt ze staaltjes en zorgt ze dat deze bij u terechtkomen. Nancy vindt het belangrijk dat de klanten van de Vloerenspecialist zo goed mogelijk worden geholpen en dat ze tevreden zijn en blijven met hun aankoop.

Contact opnemen Bel: 06 4577 1157

Waarom de Vloerenspecialist?

– Prijzen zijn incl. Leggen en Egaliseren.
– Meer dan 20 jaar werkervaring.
– Binnen 24 uur offerte op maat.
– Gratis advies aan Huis.

Producten