• Binnen 24 uur een offerte

Linoleum vloer in Utrecht kopen?

Overweegt u een linoleum vloer in Utrecht te kopen? Wij van Vloerenspecialist aan Huis kunnen een linoleum vloer op maat voor u maken. Onze naam zegt al: wij komen bij u thuis langs om de situatie te bekijken en u van een passend advies te voorzien. Maak kennis met de mooie Forbo vloeren die wij leveren, kwalitatief hoogwaardige vloeren voor scherpe prijzen. De prijs voor een linoleum vloer is altijd inclusief leggen en egaliseren.

Producten bekijken Offerte aanvragen

De milieuvriendelijke linoleum vloer

Een linoleum vloer wordt 100% gemaakt van natuurproducten. De samenstelling van de vloer is dan ook bijzonder te noemen: lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze natuurproducten creëren een authentieke en designachtige uitstraling. Bovendien zorgt de samenstelling van natuurproducten ervoor dat een linoleum vloer geschikt is voor mensen die hypoallergeen zijn.

Maar bovenal is de vloer CO2 neutraal en kent het een lange levensduur. De linoleum vloer behoort niet voor niks tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

Wat zijn de voordelen als u kiest voor een linoleum vloer in Utrecht?

  • De linoleum vloer is erg makkelijk om te onderhouden.
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi.
  • Ook is de linoleumvloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft.

Deze voordelen maken dat de linoleum vloer een van de populaire vloersoorten ter wereld is.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Een linoleum vloer passend in uw interieur

Waarom kiezen voor een linoleum vloer in Utrecht van Vloerenspecialist aan Huis?

  • Gratis meet en leg service
  • Laagste prijs garantie
  • Korte levertijd
  • Milieuvriendelijke producten
  • Natuurproducten
  • Binnen 24 uur een offerte op maat

Vloeren van Forbo uit Nederland

Wij kopen al onze vloeren in bij Forbo, de bekende Nederlandse leverancier in de vloerenbranche. De vloeren van Forbo hebben eigenschappen als veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Het doel van Forbo is een excellente vloer creëren met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Ze laten zich graag inspireren door de natuur. En dat ziet u! De Forbo vloeren kunnen gewoon gecombineerd worden met vloerverwarming.

Onze collectie marmoleum vloeren

Linoleum is ook bekend onder een andere naam: Marmoleum. Een Marmoleum vloer en een linoleum vloer is dus dezelfde soort vloer. De merknaam Marmoleum vloer wordt vaker gebruikt als aanduiding. Wij hebben een grote collectie Marmoleum vloeren, te vinden op onze website. U kunt kiezen uit tal van kleuren, vormen en motieven. Hierboven zag u al een glimp van onze collectie: Marmoleum Walton vloeren, Marmoleum VT Wonen, Marmoleum Cocoa en Marmoleum Concrete.

Vloer voor bedrijven Amsterdam

 

Persoonlijk advies op locatie

Wij van Vloerenspecialist aan Huis vinden het bieden van persoonlijke service erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons een afspraak maken voor een passend advies op locatie. Wij komen bij u langs in Utrecht en geven u advies op maat over de linoleum vloer. Deze service bieden wij gratis aan. Omdat we veel ervaring hebben met Marmoleum vloeren kunnen we snel zien wat wel en wat niet past in uw interieur en woning.

 

De prijs van een linoleum vloer in Utrecht

Een nieuwe linoleum vloer aanschaffen hoeft niet veel te kosten. Wanneer u bij ons een linoleum vloer in Utrecht koopt, zullen wij u een scherpe prijs aanbieden. Deze prijs is inclusief BTW, 2 mm vloer egaliseren en leggen. Bij de linoleum vloeren staat de prijs per vierkante meter aangegeven.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Een linoleum vloer in Utrecht kopen

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen en wilt u nu een linoleum vloer in Utrecht kopen? Maak dan direct een afspraak met Vloerenspecialist aan Huis en ontvang van onze specialisten gratis advies op locatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 3419597 of 06 –45771157. Of stel uw vraag via het contactformulier. U kunt hieronder ook een vrijblijvende offerte aanvragen, binnen 24 uur heeft u de prijsopgave in uw mailbox.

Bekijk in de tussentijd zeker de verschillende Marmoleum vloeren op de website. Heeft u een design op het oog en bent u benieuwd of de kleur past in uw woonkamer? U mag altijd meerdere voorbeeldstalen aanvragen en de vloeren met elkaar vergelijken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.