• Binnen 24 uur een offerte

Nieuwe Marmoleum Marbled collectie

Woont u in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar een prachtige vloer met een marmeren patroon? Dan zijn de vloeren uit de Forbo Marmoleum Marbled collectie echt iets voor in uw huis. In deze collectie vindt u verschillende vloeren met 5 prachtige boeiende designs. De kleuren en designs zijn veelzijdig in gebruik. Combineer ze bijvoorbeeld met hout of steen en geniet van het prachtige resultaat!

Marmoleum Marbled staat voor een wandeling door de prachtige natuur. Ontdek de natuurlijk schoonheid van deze natuurlijke vloeren.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang al binnen 24 uur een reactie! Heeft u meer informatie nodig? Twijfel niet en neem gerust contact op! De medewerkers helpen u graag verder.

Marmoleum Marbled: geïnspireerd op de natuur

De vloeren uit de Marmoleum Marbled collectie van Forbo zijn geïnspireerd op de natuur. Wanneer u de collectie bekijkt, wordt u herinnerd aan de kleuren en structuren die u terug vindt in de natuur. Gesteenten, bossen, bergen, velden…. Breng de natuur in huis! U kunt de dessins met elkaar combineren, of gewoon op zichzelf gebruiken. Het is helemaal aan u!

Bij De Vloerenspecialist aan Huis vindt u de volgende Marmoleum Marbled linoleum vloeren:

Planet friendly en design gaan hand in hand

Maar waarom kiezen voor een marmoleum vloer? De Forbo Marmoleum Marbled vloeren zijn gemaakt door de natuur. Kiest u voor één van deze linoleum vloeren, dan kiest u voor een goed milieu. Linoleum is namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Waaronder lijnolie, houtmeel, kalksteen, pigment en jute. Mooi voor binnen, goed voor buiten.

De Marmoleum Marbled linoleum vloeren:

  • Zijn voor 97% gemaakt van natuurlijke materialen
  • Zijn volledig CO2 neutraal
  • Dragen bij aan gezond binnenklimaat

Van marmoleum, luxe pvc vinyl stroken, vinyl, tapijt, pvc, linoleum en coral matten. U vindt het allemaal bij De Vloerenspecialist aan Huis.

Al 20 jaar dé specialist

De Vloerenspecialist aan Huis is werkzaam in de regio Amsterdam en biedt u een breed assortiment aan vloeren aan! Waaronder prachtige vloeren uit de Marmoleum Marbled collectie van het Nederlandse merk Forbo. U vindt hier alleen vloeren die duurzaam zijn én van de beste kwaliteit zijn. Een vloer moet namelijk tegen een stootje kunnen en jarenlang mooi blijven. De medewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren en het bekleden van trappen.

Kiest u voor de vakmannen van De Vloerenspecialist aan Huis? Dan geniet u van een hoop voordelen:

  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een offerte op maat binnen 24 uur
  • Gratis advies aan Huis

Mijn ervaring met Dennis was heel goed! Vooraf hadden we telefonisch contact en kwamen we overeen hoe wij alles wilden hebben. Een paar dagen later kwam hij langs en het resultaat is prachtig. We zijn heel blij met het geleverde werk!

Kies voor één van de Marmoleum Marbled vloeren!

Wenst u meer informatie over de Forbo Marmoleum Marbled collectie of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! U ontvangt al binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Het is ook mogelijk dat een medewerker van De Vloerenspecialist aan Huis bij u langskomt. Dan wordt u voorzien van deskundig advies en stelt hij een offerte op maat voor u op.

Neem gerust contact op als u meer informatie wilt inwinnen! De deskundigen helpen u graag verder.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen