Een marmoleum vloer in Amsterdam op maat

Wilt u graag een marmoleum vloer in Amsterdam bestellen of laten leggen in uw huis? Maak dan kennis met Vloerenspecialist aan Huis, dé specialist op het gebied van vloeren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van een marmoleum vloer in Amsterdam of omgeving. Onze vloeren krijgen we geleverd van Forbo. Deze leverancier is een bekende naam in de vloerenwereld. Dat betekent dat de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit zijn.

Een marmoleum vloer in Amsterdam is een vloer gemaakt van een echt natuurproduct. Marmoleum vloeren zijn gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Vloerenspecialist aan Huis kan u een marmoleum vloer in Amsterdam leveren en deze tevens voor u leggen tegen de scherpste prijzen. Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat van ons ontvangen?

Neem dan gerust eens contact met ons op!

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Leggen en installatie van marmoleum vloer in Amsterdam

Een marmoleum vloer in Amsterdam is een populaire soort vloer. De vloer is volledig gemaakt van natuurproducten, wat de vloer een design en authentieke uitstraling geeft. In het bijzonder (en dit maakt de vloer uniek) is de marmoleum vloer te Amsterdam geschikt voor hypoallergene mensen. Daarnaast is de vloer ook makkelijk te onderhouden. Ook is de vloer erg duurzaam. Als u een nieuwe vloer in uw huis legt (of laat leggen) wilt u natuurlijk dat deze lang mee gaat en voor een langere periode mooi blijft.

De marmoleum vloer in Amsterdam is slijtvast en blijft haar kwaliteit voor lange tijd behouden. Vloerenspecialist aan Huis biedt persoonlijke service en kan bij u thuis langskomen om u van gepast advies te voorzien. U kunt ook een staal aanvragen zodat u een indruk kunt krijgen van de vloer.

Het team van Vloerenspecialist aan Huis

Vloerenspecialist aan Huis is een eenmanszaak van Dennis. In 2017 richtte hij het bedrijf op. Hij wordt bijgestaan door Nancy. Zij regelt de administratie, behandelt al uw vragen en klachten en stelt offertes op. Dennis is al meer dan 20 jaar actief in de vloerenbranche en is een echte vakman. Wij leggen onder meer een marmoleum vloer te Amsterdam, maar werken ook met PVC, vinyl, laminaat, novilon en tapijt. Dit doen we zowel voor particulieren als in zakelijke panden zoals winkels en bedrijven.

U kunt de marmoleum vloer te Amsterdam bij ons bestellen, maar ons ook inschakelen voor de installatie of het onderhoud daarvan.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een marmoleum vloer in Amsterdam of gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren, wij leggen u alles uit over onze vloeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wij stellen ook graag een gratis offerte op maat voor u op. U krijgt de offerte binnen 24 uur van ons terug.

Om contact op te nemen kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Veelgestelde vragen

◾ Wat zijn de prijzen voor een nieuwe vloer?

De prijzen van onze vloeren staan vermeld op onze website. Voor een volledig beeld van de kosten is het nodig om de maten/plattegrond door te geven aan onze specialist. Op basis van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Mochten de maten/plattegrond onduidelijk zijn dan kan onze specialist op locatie dit uitzoeken voor u.

◾ Krijg ik garantie op de nieuwe vloer?

Ja. Onze specialisten installeren de vloer volgens de richtlijnen van Forbo Flooring. Hierdoor krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op de vloer. Wilt u meer informatie over deze garantie, neem dan contact op met onze adviseur.

 

◾ Wat is de levertijd van de nieuwe vloer?

Doorgaans worden onze vloeren geleverd tussen 1 á 2 weken. Wanneer u het leggen door ons wilt laten verzorgen kiezen wij samen een juist moment van leveren en leggen. De levertijd is bij ieder type vloer anders. Voor meer informatie over onze levertijd en legservice kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

◾ Welke soorten vloeren hebben jullie?

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren en daarom vindt u bij ons een ruim aanbod die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Al onze producten zijn duurzaam en van goede kwaliteit.

U vindt bij ons de volgende type vloeren

Meer informatie over alle vloeren vindt u op de speciale productpagina’s.

◾ Doen jullie ook aan legadvies op locatie?

Ja. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen van marmoleum, pvc, vinyl of tapijt? In uw woonkamer, slaapkamer badkamer of gang? Onze specialist komt op afspraak bij u langs om advies te geven. Op basis van de besproken wensen wordt er een offerte op maat gemaakt.

◾ Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe vloer gelegd is?

Het is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van uw vloer, de indeling van de plek en eventuele extra werkzaamheden zoals het plaatsen van plinten. Gemiddeld kunt u rekening houden met 2 á 4 dagen, er zijn echter ook vloeren die in 1 dag gelegd kunnen worden. Wanneer onze specialist uw locatie en wensen weet kan hij u een goede tijdsindicatie geven.