Een marmoleum vloer in Amsterdam op maat

Wilt u graag een marmoleum vloer in Amsterdam bestellen of laten leggen in uw huis? Maak dan kennis met Vloerenspecialist aan Huis, dé specialist op het gebied van vloeren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van marmoleum vloeren in Amsterdam of omgeving. Onze vloeren krijgen we geleverd van Forbo. Deze leverancier is een bekende naam in de vloerenwereld. Dat betekent dat de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit zijn.

Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat van ons ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Producten bekijken Offerte aanvragen

Topkwaliteit marmoleum vloeren

Waarom kiezen voor een vloer van marmoleum in Amsterdam van Vloerenspecialist aan Huis? Ontdek onze voordelen:

 • Gratis meet en leg service
 • Laagste prijs garantie
 • Korte levertijd
 • Milieuvriendelijke producten
 • Natuurproducten

Bij Vloerenspecialist aan Huis kunt u terecht voor maatwerk marmoleum vloeren – uiteraard tegen een scherpe prijs. Wilt u een gratis en vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u gemakkelijk aan de hand van ons offerte aanvraagformulier. Advies nodig of wilt u simpelweg informeren naar de mogelijkheden? In dat geval mag u ons contactformulier invullen of bellen op 06 –45771157.

Wat is een marmoleum vloer?

Een marmoleum vloer in Amsterdam is een vloer gemaakt van een echt natuurproduct. Marmoleum vloeren zijn gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen, ofwel hernieuwbare, natuurlijk grondstoffen en materialen. Dit maakt dat marmoleum een van de meest duurzame en verantwoorde soorten vloerbedekkingen is. Vloerenspecialist aan Huis kan u een marmoleum vloer in Amsterdam leveren en deze tevens voor u leggen tegen de scherpste prijzen.

Ontdek de voordelen van een vloer van marmoleum in Amsterdam

Een marmoleum vloer in Amsterdam is een populaire soort vloer. Hier zijn meerdere redenen voor:

 • CO2-neutrale vloerbedekking: volledig gemaakt van hernieuwbare natuurproducten, zoals lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen
 • Authentieke design uitstraling
 • Hypoallergeen: ideaal voor mensen met astma of allergieën
 • Zeer slijtvast: blijft voor een zeer lange tijd mooi
 • Gemakkelijk schoon te maken én houden
 • Betere geluidsisolatie & absorptie: minder overlast voor de onderburen (indien van toepassing) en een betere akoestiek
 • Te combineren met vloerverwarming

1. Co2-neutraal

Een marmoleum vloer is doorgaans Co2-neutraal. Dit vanwege het feit dat de materialen waarvan de vloer vervaardigd is meer Co2 opnemen dan dat er tijdens de productie van de vloer wordt uitgestoten.

2. Authentieke uitstraling

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is een marmoleum vloer niet alleen duurzaam, maar heeft deze ook een authentieke, eigenzinnige en hoogwaardige uitstraling die past bij nagenoeg ieder interieur.

3. Slijtvast

Vloeren van marmoleum zijn zeer slijtvast. Komt er onverhoopt toch een kras op? Geen zorgen: krassen zie je nauwelijks!

4. Schoonmaken kinderspel

In tegenstelling tot veel andere vloerbedekkingen is het schoonmaken én schoonhouden van marmoleum vloeren eenvoudig. Dat is wel zo makkelijk.

5. Geluidsisolerende werking

Elke vloer heeft – in beperkte mate – een geluidsisolerende werking. Zo ook onze marmoleum vloeren in Amsterdam. Deze zorgen voor een minder overlast voor uw onderburen en verbeteren de akoestiek. Met hoeveel de vloer het geluid reduceert hangt af van de specifieke vloerbedekking, onderlaag en andere factoren, maar doorgaans ligt dit tussen de 15 en 20 dB.

6. Te combineren met vloerverwarming

Zoekt u een vloer die u kunt combineren met vloerverwarming? Onze marmoleum vloeren kunnen probleemloos worden gecombineerd worden met vloerverwarming. Ideaal!

Ons aanbod

Onze marmoleum vloeren – soms ook wel linoleum vloeren genoemd – zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, motieven en vormen en zijn allemaal afkomstig van het A-merk Forbo. U heeft keuze uit drie ‘soorten’ marmoleum vloer: Marmoleum Real, Marmoleum Vivace en Marmoleum Walton.

Marmoleum Real

De vloer met de meeste keuze op gebied van kleurstelling. Bestaat uit twee tot vijf kleuren die samen een mooie, subtiele en chique ogende marmerstructuur vormen.

Marmoleum Vivace

In het oog springende, kameleonachtige vloerbedekking die bestaat uit zes tot acht verschillende kleuren.

Marmoleum Walton

Klassieke, hoogwaardige vloer met een minimalistische uitstraling en een glad oppervlak – ideaal voor thuis, op kantoor of andere zakelijke toepassingen

Het team van Vloerenspecialist aan Huis

Vloerenspecialist aan Huis is een eenmanszaak van Dennis. In 2017 richtte hij het bedrijf op. Hij wordt bijgestaan door Nancy. Zij regelt de administratie, behandelt al uw vragen en klachten en stelt offertes op. Dennis is al meer dan 20 jaar actief in de vloerenbranche en is een echte vakman. Wij leggen onder meer een marmoleum vloer te Amsterdam, maar werken ook met PVC, vinyl, laminaat, novilon en tapijt. Dit doen we zowel voor particulieren als in zakelijke panden zoals winkels en bedrijven.

Ook in te schakelen voor installatie en onderhoud

Waagt u zich liever niet aan de installatie van uw marmoleum vloer in Amsterdam? Geen zorgen: dan regelen wij dit voor u. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud aan uw al gelegde vloer.

Vraag een voorbeeld staal aan

Wilt u een idee krijgen van hoe uw marmoleum vloer in Amsterdam er uit ziet voor u de knoop doorhakt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een voorbeeld staal aan. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies of om de mogelijkheden samen door te nemen.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over een marmoleum vloer in Amsterdam of gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren, wij leggen u alles uit over onze vloeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wij stellen ook graag een gratis offerte op maat voor u op. U krijgt de offerte binnen 24 uur van ons terug.

Om contact op te nemen kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.