• Binnen 24 uur een offerte

Marmoleum vloer in Amsterdam en omstreken

Wilt u graag een marmoleum vloer bestellen of laten leggen in uw huis? Maak dan kennis met Vloerenspecialist aan Huis, dé specialist op het gebied van vloeren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van marmoleum vloeren in Amsterdam of omgeving. Onze vloeren krijgen we geleverd van Forbo. Deze leverancier is een bekende naam in de vloerenwereld. Dat betekent dat de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit zijn.

Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat van ons ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Producten bekijken Offerte aanvragen

Wat is een marmoleum vloer?

Een marmoleum vloer in Amsterdam is een vloer gemaakt van een echt natuurproduct. Marmoleum vloeren zijn gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen, ofwel hernieuwbare, natuurlijk grondstoffen en materialen. Dit maakt dat marmoleum een van de meest duurzame en verantwoorde soorten vloerbedekkingen is. Vloerenspecialist aan Huis kan u een marmoleum vloer in Amsterdam leveren en deze tevens voor u leggen tegen de scherpste prijzen.

Ontdek de voordelen van een vloer van marmoleum in Amsterdam

 • Volledig CO2-neutraal vanwege hernieuwbare natuurproducten
 • Een nieuwe vloer met een authentieke design uitstraling
 • De vloeren zijn hypoallergeen, ideaal voor mensen met astma of allergieën
 • Zeer slijtvast en blijven voor een zeer lange tijd mooi
 • Gemakkelijk schoon te maken én houden
 • Betere geluidsisolatie & absorptie
 • Te combineren met vloerverwarming

Producten bekijken Offerte aanvragen

Topkwaliteit marmoleum vloeren

Waarom kiezen voor een vloer van marmoleum in Amsterdam van Vloerenspecialist aan Huis?

 • Gratis meet en leg service
 • Laagste prijs garantie
 • Korte levertijd
 • Milieuvriendelijke producten
 • Natuurproducten
 • Binnen 24 uur een offerte op maat

Ons aanbod in Marmoleum vloeren

Onze marmoleum vloeren – soms ook wel linoleum vloeren genoemd – zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, motieven en vormen en zijn allemaal afkomstig van het A-merk Forbo. U heeft keuze uit een ruim aanbod marmoleum vloeren. Bijvoorbeeld de marmoleum Real. De vloer met de meeste keuze op gebied van kleurstelling. Bestaat uit twee tot vijf kleuren die samen een mooie, subtiele en chique ogende marmerstructuur vormen. De Marmoleum Vivace is een in het oog springende, kameleonachtige vloerbedekking die bestaat uit zes tot acht verschillende kleuren. De Marmoleum Walton is een klassieke, hoogwaardige vloer met een minimalistische uitstraling en een glad oppervlak – ideaal voor thuis, op kantoor of andere zakelijke toepassingen. Zo zijn er nog veel meer soorten, bekijk ze allemaal en vraag een staal aan van je favoriet.

Het team van Vloerenspecialist aan Huis

Vloerenspecialist aan Huis is een eenmanszaak van Dennis. In 2017 richtte hij het bedrijf op. Hij wordt bijgestaan door Nancy. Zij regelt de administratie, behandelt al uw vragen en klachten en stelt offertes op. Dennis is al meer dan 20 jaar actief in de vloerenbranche en is een echte vakman. Wij leggen onder meer een marmoleum vloer te Amsterdam, maar werken ook met PVC, vinyl, laminaat, novilon en tapijt. Dit doen we zowel voor particulieren als in zakelijke panden zoals winkels en bedrijven.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Ook in te schakelen voor installatie en onderhoud

Waagt u zich liever niet aan de installatie van uw marmoleum vloer in Amsterdam? Geen zorgen: dan regelen wij dit voor u. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud aan uw al gelegde vloer.

Vraag een voorbeeld staal aan

Wilt u een idee krijgen van hoe uw marmoleum vloer in Amsterdam er uit ziet voor u de knoop doorhakt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een voorbeeld staal aan. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies of om de mogelijkheden samen door te nemen.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over een marmoleum vloer in Amsterdam of gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren, wij leggen u alles uit over onze vloeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wij stellen ook graag een gratis offerte op maat voor u op. U krijgt de offerte binnen 24 uur van ons terug.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.