Een PVC vloer in Amsterdam op maat kopen?

Lijkt een PVC vloer wel wat voor uw woning in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Vloerenspecialist aan Huis. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van PVC-vloeren en helpen u graag verder.

U kunt bij ons een PVC vloer op maat bestellen. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor het installeren en onderhouden van de vloer. We beschikken over ruim 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren en kunnen u daarom echt vakmanschap leveren.

Bent u op zoek naar een PVC-vloer in de regio Amsterdam? Vloerenspecialist aan Huis is het juiste adres voor vloeren van PVC. Graag een gratis offerte op maat van ons krijgen? Neem dan contact met ons op of klik op de onderstaande button.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Ruime keuze aan PVC-vloeren

De vloer krijgen we geleverd van het bedrijf Forbo, een bekende kwalitatieve leverancier in de vloerenwereld. De PVC vloer is een vloer met een kunststof bedekking, die de uitstraling van hout of natuursteen kan hebben. Bij Vloerenspecialist aan Huis hebben we een breed aanbod aan PVC vloeren in Amsterdam en omgeving, die we aanbieden tegen scherpe prijzen.

“Zeer slijtvaste PVC-vloeren vindt u bij Vloerenspecialist aan huis”

PVC vloeren van mFLOR

Een PVC-vloer van mFLOR beperkt loopgeluiden tot een minimum en is geschikt voor vloerverwarming en koeling. Daarnaast zijn PVC-vloeren van mFLOR vriendelijk in onderhoud en voorzien van een antislip laag. Daardoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur. Een PVC-vloer van mFLOR is duurzaam en volledig recyclebaar. Bekijk onze collectie van PVC-vloeren nu op onze website.

Vloerenspecialist aan Huis voor uw PVC vloer in Amsterdam

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de PVC vloeren steeds populairder zijn geworden. Dat verrast ons niet, want deze vloer brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De PVC-vloer heeft een uitstraling van een stenen of houten vloer;
  • De vloer voelt ook als zodanig aan, vanwege het reliëf in de toplaag;
  • Een PVC vloer past zich snel aan een bepaalde temperatuur, wat de vloer zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld vloerverwarming;
  • De PVC-vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen goed tegen water;
  • Ook is de PVC vloer voorzien van een antislip laag;
  • De PVC vloer is duurzaam en sterk.

Bij Vloerenspecialist aan Huis bieden we persoonlijke service. Indien gewenst komen we bij u op locatie langs om u persoonlijk te adviseren.

“Een PVC-vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte”

Vloerenspecialist aan Huis: hoogwaardige PVC vloeren

Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat in 2017 is opgericht door Dennis. Hij is de eigenaar en degene met meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche. Dennis staat voor vakmanschap en is een persoon die met u meedenkt, om u zo te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dennis werkt samen met Nancy. Zij verzorgt het administratieve gedeelte, neemt uw vragen en klachten in behandeling en maakt de offertes aan.

Andere soorten vloeren in ons assortiment

Vloerenspecialist aan Huis levert en legt naast de PVC vloer te Amsterdam ook vloeren van marmoleum, vinyl, laminaat en tapijt. Wij werken bij particulieren thuis en in zakelijke panden.

“Wij hebben een grote collectie aan luxe PVC-vloeren”

Type vloer: laminaat, houten en vinyl vloeren

Naast hoogwaardige PVC vloeren hebben wij meerdere type vloeren. Zoals gezegd laminaat, marmoleum en vinyl vloeren. Maar onze collectie vloeren bestaat voor een groot gedeelte ook uit houten vloeren. Uiteraard leggen wij naast PVC-vloeren ook deze vloeren. Bekijk nu onze voorraad laminaat en houten vloeren.

Neem gerust contact op!

Zou u graag een PVC vloer in Amsterdam op maat willen bestellen? Of wilt u Vloerenspecialist aan Huis inschakelen voor het leggen of het onderhoud van PVC vloeren? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij kunnen u gratis adviseren en tevens een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat opstellen. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. U kunt contact opnemen per telefoon via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Contact opnemen Bel: 06 4577 1157

Veelgestelde vragen

◾ Wat zijn de prijzen voor een nieuwe vloer?

De prijzen van onze vloeren staan vermeld op onze website. Voor een volledig beeld van de kosten is het nodig om de maten/plattegrond door te geven aan onze specialist. Op basis van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Mochten de maten/plattegrond onduidelijk zijn dan kan onze specialist op locatie dit uitzoeken voor u.

◾ Krijg ik garantie op de nieuwe vloer?

Ja. Onze specialisten installeren de vloer volgens de richtlijnen van Forbo Flooring. Hierdoor krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op de vloer. Wilt u meer informatie over deze garantie, neem dan contact op met onze adviseur.

 

◾ Wat is de levertijd van de nieuwe vloer?

Doorgaans worden onze vloeren geleverd tussen 1 á 2 weken. Wanneer u het leggen door ons wilt laten verzorgen kiezen wij samen een juist moment van leveren en leggen. De levertijd is bij ieder type vloer anders. Voor meer informatie over onze levertijd en legservice kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

◾ Welke soorten vloeren hebben jullie?

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren en daarom vindt u bij ons een ruim aanbod die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Al onze producten zijn duurzaam en van goede kwaliteit.

U vindt bij ons de volgende type vloeren

Meer informatie over alle vloeren vindt u op de speciale productpagina’s.

◾ Doen jullie ook aan legadvies op locatie?

Ja. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen van marmoleum, pvc, vinyl of tapijt? In uw woonkamer, slaapkamer badkamer of gang? Onze specialist komt op afspraak bij u langs om advies te geven. Op basis van de besproken wensen wordt er een offerte op maat gemaakt.

◾ Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe vloer gelegd is?

Het is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van uw vloer, de indeling van de plek en eventuele extra werkzaamheden zoals het plaatsen van plinten. Gemiddeld kunt u rekening houden met 2 á 4 dagen, er zijn echter ook vloeren die in 1 dag gelegd kunnen worden. Wanneer onze specialist uw locatie en wensen weet kan hij u een goede tijdsindicatie geven.

06-45771157