Een PVC vloer in Amsterdam op maat kopen?

Lijkt een PVC vloer in Amsterdam wel wat voor uw woning? Dan bent u bij Vloerenspecialist aan Huis aan het goede adres. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van vloeren en helpen u graag verder. U kunt bij ons de PVC vloer te Amsterdam op maat bestellen. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor het installeren en onderhouden van de vloer. We beschikken over ruim 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren en kunnen u daarom echt vakmanschap leveren.

De PVC vloer te Amsterdam krijgen we geleverd van het bedrijf Forbo, een bekende leverancier in de vloerenwereld. De vloer is daarom van hoge kwaliteit. Een PVC vloer is een vloer met een kunststof bedekking, die de uitstraling van hout of natuursteen kan hebben. Bij Vloerenspecialist aan Huis hebben we een breed aanbod aan PVC vloeren te Amsterdam en omgeving, die we aanbieden tegen scherpe prijzen.

Zou u graag een gratis offerte op maat van ons krijgen? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Vloerenspecialist aan Huis voor uw PVC vloer in Amsterdam

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de PVC vloer in Amsterdam steeds populairder is geworden. Dat verrast ons niet, want de PVC vloer in Amsterdam brengt allerlei voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De PVC vloer heeft een uitstraling van een stenen of houten vloer;
  • De vloer voelt ook als zodanig aan, vanwege het reliëf in de toplaag;
  • Een PVC vloer past zich snel aan een bepaalde temperatuur, wat de vloer zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld vloerverwarming;
  • De vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen goed tegen water;
  • Ook is de vloer voorzien van een antislip laag;
  • De vloer is duurzaam en sterk.

Bij Vloerenspecialist aan Huis bieden we persoonlijke service. Indien gewenst komen we bij u op locatie langs om u persoonlijk te adviseren. Ook kunnen we u een staaltje van de PVC vloer in Amsterdam leveren.

Over ons

Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat in 2017 is opgericht door Dennis. Hij is de eigenaar en degene met meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche. Dennis werkt samen met Nancy. Zij verzorgt het administratieve gedeelte, neemt uw vragen en klachten in behandeling en maakt de offertes aan. Dennis staat voor vakmanschap en is een persoon die met u meedenkt, om u zo te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vloerenspecialist aan Huis levert en legt naast de PVC vloer te Amsterdam ook vloeren van marmoleum, vinyl, laminaat en tapijt. Wij werken bij particulieren thuis en in zakelijke panden.

Neem gerust eens contact op!

Zou u graag een PVC vloer in Amsterdam op maat bestellen? Of wilt u Vloerenspecialist aan Huis inschakelen voor de installatie of het onderhoud daarvan? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij kunnen u gratis adviseren en tevens een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat opstellen. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. U kunt contact opnemen per telefoon via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl
06-45771157