• Binnen 24 uur een offerte

Vinyl vloer in Utrecht bestellen

Wilt u een nieuwe vinyl vloer in Utrecht kopen? Dat doet u via de Vloerenspecialist Aan Huis. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren en wij hebben een ruim aanbod aan diverse vinyl vloeren in Utrecht. Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van vloeren, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wilt u dat de vloer voor u gelegd wordt? Ook dat kunnen wij regelen.

U kunt bij ons de vloer op maat bestellen. Uiteraard kunnen wij u hier in adviseren, wanneer u dat wenst kan dat ook bij u thuis. U kunt direct contact opnemen voor meer informatie of een prijsopgave.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Prachtige vloeren in Utrecht

Vinyl vloer kopen bij Vloerenspecialist Aan Huis

Waarom kiezen voor een van de vloeren in Utrecht van Vloerenspecialist aan Huis?

  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Gratis advies aan Huis
  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Bekijk onze uitgebreide collectie vinyl vloeren in Utrecht. Als u interesse heeft in een specifieke vinyl vloer kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. Bel naar 06 –45771157, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.

Voordelen van een vinyl vloer

Vinyl vloeren in Utrecht hebben diverse voordelen. Als u voor een vinyl vloer kiest, kiest u altijd voor kwaliteit. De vloeren zijn zeer duurzaam en gaan lang mee bij goed onderhoud. Dit onderhoud is tevens niet veel werk dus u hebt er weinig omkijken naar. Door de hoge veerkracht is een vinyl vloer tevens zeer comfortabel om op te lopen.

Een ander groot voordeel van deze soort vloeren, is dat ze zeer betaalbaar zijn. Ondanks dat de vloeren altijd zeer duurzaam zijn, makkelijk in onderhoud en comfort bieden, hangt er een scherp prijskaartje aan. Hierdoor is deze soort vloer een goede keuze wanneer u een starter bent.

Er is oneindig veel keus als het gaat om vloeren. Ook op het gebied van vinyl vloeren is er zeer veel keus. Wij hebben enkele opties voor u op een rijtje gezet:

  • Novilon Nova;
  • Novilon VT Wonen;
  • Novilon Bella;
  • Novilon Prima;
  • Novilon Viva Hout.

Weet u niet precies welke Novilon vloer in Utrecht geschikt is voor uw huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren omtrent de vloer. Dit kunnen wij gewoon bij u thuis doen. Tevens kunt u via onze website diverse stalen aanvragen. Dan kunt u de verschillende vloeren eerst bekijken en met elkaar vergelijken, voordat u een keuze maakt.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Bestel direct een vloer

Bent u op zoek naar vinyl vloeren in Utrecht? Plaats dan direct een bestelling via onze website als u al weet welke vloer uw voorkeur heeft. Wij bieden diverse Novilon vloeren in Utrecht aan. Wij voorzien u graag van gratis advies als u nog niet zeker weet welke vloer uw voorkeur heeft. Dit kunnen wij bij u op locatie doen.

Uiteraard kunnen wij ook een offerte voor u opstellen. Dit doen wij al binnen 24 uur. U weet dan precies waar u aan toe bent. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, de e-mail of bel naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.