• Binnen 24 uur een offerte

Vloeren in Rotterdam kopen

Bent u op zoek naar vloeren in Rotterdam? Dan moet u bij Vloerenspecialist aan Huis zijn. Wij kunnen u voorzien van gedegen advies voordat u een vloer aankoopt. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse vloeren, zoals PVC, vinyl, linoleum of tapijt. Onze vloeren zijn van de beste kwaliteit.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Kwalitatieve vloeren te Purmerend

Kies voor vloeren in Rotterdam van Vloerenspecialist aan Huis

  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Gratis advies aan Huis
  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Neem direct contact met ons op wanneer u meer hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte vloer. Dit doet u door te bellen naar 06 – 457 711 57. U kunt tevens een offerte aanvragen.

Altijd een vloer naar uw smaak

Ons uitgebreide aanbod aan vloeren zorgt ervoor dat u altijd een geschikte vloer kunt vinden voor uw huis. Daar de vloeren zeer duurzaam zijn, gaan ze jarenlang mee en kunt u er optimaal van genieten. Indien u een vloer bij ons koopt, wordt deze netjes op maat gemaakt. Wij zijn namelijk dé Vloerenspecialist aan Huis!

In ons assortiment vindt u de volgende producten:

Wat kost een vloer van Vloerenspecialist aan Huis?

Zo vooraf kunnen wij niet zeggen wat een vloer gaat kosten als u deze bij ons koopt. Dit komt doordat elke vloer verschilt qua prijs, maar elke vloer is tevens uniek omdat deze op maat wordt gemaakt voor uw huis. Onze prijzen zijn wel inclusief egaliseren en het plaatsen. Onze stoffeerders kunnen uw vloer op vakkundige wijze in het huis plaatsen.

Naast het plaatsen van de vloeren kunnen wij ook de ondervloer egaliseren voordat de vloer gelegd wordt. Als de vloer gelegd is, kunnen wij deze ook helemaal afwerken. Bij ons kunt u namelijk ook bijpassende plinten en (trap)profielen aanschaffen.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Snel geleverd

Wij kunnen u garanderen dat de vloer die u bij ons aanschaft, snel geleverd wordt. Dit is vaak al binnen 1 tot 2 weken. Echter verschilt de levertijd wel per type vloer. Hebt u ervoor gekozen om de vloer door ons te laten leggen? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en leggen van de vloer. Neem gerust contact met ons op indien u een vraag hebt over de levertijd van uw gekozen vloer.

Koop nieuwe vloeren in Rotterdam

Hebt u besloten dat het tijd is voor een nieuwe vloer of meerdere nieuwe vloeren in Rotterdam? Bekijk dan gerust ons assortiment en neem contact op voor een passende offerte. Echter kan het kiezen van een vloer een lastige keuze zijn. Daar helpen wij u graag bij. Wij komen, indien gewenst, geheel gratis bij u langs om u advies te geven over de diverse vloeren in ons assortiment.

Wilt u nog wat vragen beantwoordt hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06 – 457 711 57. Uiteraard kunt u ook e-mailen naar verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.