• Binnen 24 uur een offerte

Kwalitatieve vloeren in Utrecht

Bent u verschillende vloeren in Utrecht aan het vergelijken? Dan moet u zeker het uitgebreide aanbod van Vloerenspecialist aan Huis bekijken. Bij ons vindt u absoluut de mooiste vloer van de beste kwaliteit. Bovendien zijn onze prijzen inclusief egaliseren en leggen. Mocht u nou twijfelen tussen het type vloer (bijvoorbeeld PVC of laminaat), wij komen graag bij u langs voor gratis advies aan huis.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Prachtige vloeren in Utrecht

Mooie vloeren te Utrecht

Waarom kiezen voor een van de vloeren in Utrecht van Vloerenspecialist aan Huis?

  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Gratis advies aan Huis
  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Bekijk onze uitgebreide collectie vloeren in Utrecht. Als u interesse heeft in een specifieke vloer kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. Bel naar 06 –45771157, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.

Welke vloeren in Utrecht zijn mogelijk?

Onze collectie is zeer divers te noemen. Zo bieden we PVC vloeren, luxe PVC vinyl, linoleum vloeren en coral entreematten aan op onze website. Er is dus volop keus en u kunt naar hartenlust vloeren in Utrecht met elkaar vergelijken. Ons voordeel is dat we de vloeren op maat maken en hierbij duurzaamheid heel belangrijk vinden.

In ons assortiment vindt u de volgende soorten vloeren in Utrecht:

PVC vloeren in Utrecht

We zijn met name gespecialiseerd in PVC vloeren. Dit type vloer is de laatste jaren erg populair geworden en ligt dan ook in vele Nederlandse woningen te pronken. Dat komt voornamelijk omdat de PVC vloer een vloer is met een kunststof bedekking, die de uitstraling van hout of natuursteen heeft. In tegenstelling tot houten vloeren zijn PVC vloeren eenvoudig in onderhoud en kunnen ze goed tegen water.

Duurzame en recyclebare PVC vloeren in Utrecht vindt u bij ons. Alle PVC vloeren krijgen we geleverd van de bekende vloerenleverancier Forbo.

Producten bekijken Offerte aanvragen

Novilon vloer ofwel vinyl vloeren

Zoals gezegd bieden we ook vinyl vloeren aan. Deze wordt ook wel een Novilon vloer genoemd. Een Novilon vloer heeft de volgende kenmerken: duurzaam, gemakkelijk in onderhoud, comfortabel dankzij de veerkracht, warme uitstraling en beschikbaar in diverse dessins en kleuren. De vinyl vloer is een zeer betaalbare vloer voor starters.

“Wij hebben de laagste prijs garantie”

Korte levertijd en gratis meet- en legservice

Als u een vloer bij ons besteld, wordt deze al snel geleverd. De levertijd is 1 à 2 weken en verschilt per type vloer. Wanneer de vloer is geleverd, kunnen wij deze voor u leggen. Net als het advies aan huis is dit een gratis service van ons. In overleg met u plannen we een geschikt bezorg- en legmoment. De prijzen die wij hanteren voor de vloeren zijn inclusief BTW, 2mm vloer egaliseren en het plaatsen van de vloeren in Utrecht.

Bekijk onze uitgebreide collectie

Welke van onze vloeren in Utrecht voldoen aan uw verwachtingen? Neem een kijkje tussen ons aanbod en lees meer over de verschillende soorten vloeren die wij aanbieden. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 06 –45771157. U kunt ook direct hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.