Zoekt u een nieuwe vinyl vloer in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop een vinyl vloer op maat kunt bestellen? Dan bent u bij Vloerenspecialist aan Huis aan het juiste adres beland. Als specialist op het gebied van vloeren hebben bij een breed aanbod aan vinyl vloeren in Amsterdam. Deze kunnen we ook voor u leggen.

Wij hebben daar al ruim 20 jaar ervaring mee. De vinyl vloer wordt geleverd door de bekende leverancier Forbo, welke in de vloerenwereld bekend staat om zijn hoog kwalitatieve vloeren. Met een vinyl vloer kiest u voor een duurzame vloer die nog lang mooi blijft.

Bij Vloerenspecialist aan Huis kunt u deze op maat bestellen. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wilt u daarvoor een afspraak maken of wilt u een gratis prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van een vinyl vloer

Als u op zoek bent naar een geschikte vloer zijn de mogelijkheden talloos. Door te kiezen voor een vinyl vloer in Amsterdam kiest u voor een vloer van goede kwaliteit, die allerlei voordelen met zich mee brengt. Vloeren gemaakt van vinyl zijn erg duurzaam en gaan dus lang me. Bij goed onderhoud blijft de vinyl vloer nog lang mooi. Het onderhoud van de vloer is eenvoudig. Naast deze twee voordelen zijn vinyl vloeren ook erg comfortabel. Dit komt vanwege hun veerkracht en hoge kwaliteit.

Vinyl vloer Amsterdam Vinyl vloer VT wonen Novilon Viva steen Novilon Bella

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten dessins te verkrijgen en dan ook nog in verschillende kleuren. Er is voor ieder wat wils wat in ons groot assortiment:

  • Novilon Nova
  • Novilon Bella
  • Novilon Prima
  • Novilon Viva hout
  • Novilon Viva steen
  • Novilon VT Wonen

In het bijzonder is de vloer geschikt voor starters, aangezien deze zeer betaalbaar is, al is de vloer vanwege zijn duurzaamheid, makkelijke onderhoud en comfort ook geschikt voor ervaren woongebruikers. Vraagt u gerust een staal aan als u wilt kijken hoe de vinyl vloer bij u thuis staat.

Over de Vloerenspecialist aan Huis in Amsterdam

In 2017 heeft Dennis, de eigenaar van Vloerenspecialist aan Huis, zijn droom gerealiseerd door zijn eigen bedrijf op te richten. Hij heeft al ruim 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche en kan dus met recht een echte vakman genoemd worden. De administratieve aspecten van het bedrijf worden waargenomen door Nancy. Zij beantwoord uw vragen, neemt klachten in behandeling en maakt de offertes aan.

Vloerenspecialist aan Huis levert naast de vinyl vloeren ook vloeren van PVC, marmoleum of goedkoop laminaat. Deze kunnen we op maat leveren. U kunt ons inschakelen voor het onderhouden, egaliseren of het leggen van een vinyl vloer in Amsterdam.

Vinyl vloer kopen en laten leggen?

Als u ook een vinyl vloer op maat wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u van gratis advies voorzien en bij u thuis langs komen voor persoonlijke service en advies op locatie.

Ook kunnen we gratis, binnen 24 uur, een vrijblijvende offerte opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, per e-mail of middels het contactformulier op onze website.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl
06-45771157