Zoekt u een linoleum vloer in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een linoleum vloer in Amsterdam op maat? Vloerenspecialist aan Huis is gespecialiseerd in het leveren van vloeren op maat en helpt u graag verder. Als u niet handig bent met het leggen van de linoleum vloer in Amsterdam kunt u ons ook daarvoor inschakelen. Wij hebben al meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche en kunnen de vloer op vakkundige wijze voor u leggen. De linoleum vloer in Amsterdam is ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum.

Deze vloer wordt geleverd door Forbo, een bekende leverancier in de wereld van de vloeren. De linoleum vloer in Amsterdam is een populaire vloer die gemaakt wordt van natuurproducten. De vloer is een samenstelling van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Bij Vloerenspecialist kunt u de vloer op maat bestellen, tegen de scherpste prijzen. Neem gerust eens contact op als u een gratis en vrijblijvende prijsopgave op maat wilt ontvangen.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Waarom voor een linoleum vloer in Amsterdam kiezen?

Door te kiezen voor een linoleum vloer te Amsterdam kiest u voor een vloer die allerlei voordelen met zich mee brengt. Het is dan ook niet voor niets een populaire vloer. Omdat de vloer gemaakt wordt van natuurproducten heeft deze een authentieke en design uitstraling. Het feit dat de vloer bestaat uit natuurproducten maakt de linoleum vloer in Amsterdam ook geschikt voor mensen die hypoallergeen zijn.

De vloer biedt ook diverse andere voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • De linoleum vloer in Amsterdam is erg makkelijk om te onderhouden
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi
  • Ook is de vloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft

Vloerenspecialist aan Huis heeft het bieden van persoonlijke service hoog in het vaandel staan. U kunt daarom met ons een afspraak maken voor passend advies bij u op locatie. Wij komen dan bij u langs om u advies op maat te geven over de linoleum vloer in Amsterdam. Ook is het mogelijk dat we u een staal toesturen, zodat u alvast kunt kijken hoe de vloer eruit ziet.

Over Vloerenspecialist aan Huis

Eigenaar Dennis van Vloerenspecialist aan Huis heeft in 2017 zijn droom waargemaakt door zijn eigen bedrijfje op te richten. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de vloerenbranche en weet dus echt waar hij mee bezig is. Op administratief vlak wordt hij bijgestaan door Nancy. Zij stelt de offertes op en is het contactpersoon voor uw vragen en klachten. Vloerenspecialist levert linoleum vloeren te Amsterdam, maar ook vloeren gemaakt van vinyl, pvc, laminaat, marmoleum en tapijt.

Wij kunnen ook de installatie van de linoleum vloer te Amsterdam onderhanden nemen. U weet dan zeker dat de vloer door een echte professional wordt gelegd.

Neem direct contact op!

Zou u graag gratis advies van ons ontvangen en wilt u daarom een afspraak met ons maken? Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Voor al deze redenen kunt u contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157, een e-mail sturen of een bericht achterlaten door het contactformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl
06-45771157