Zoekt u een linoleum vloer in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een linoleum vloer in Amsterdam op maat? Vloerenspecialist aan Huis is gespecialiseerd in het leveren van vloeren op maat en helpt u graag verder. Als u niet handig bent met het leggen van de linoleum vloer in Amsterdam kunt u ons ook daarvoor inschakelen. Wij hebben al meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche en kunnen de vloer op vakkundige wijze voor u leggen. De linoleum vloer in Amsterdam is ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum.

Deze vloer wordt geleverd door Forbo, een bekende leverancier in de wereld van de vloeren. De linoleum vloer in Amsterdam is een populaire vloer die gemaakt wordt van natuurproducten. De vloer is een samenstelling van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Bij Vloerenspecialist kunt u de vloer op maat bestellen, tegen de scherpste prijzen. Neem gerust eens contact op als u een gratis en vrijblijvende prijsopgave op maat wilt ontvangen.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

Waarom voor een linoleum vloer in Amsterdam kiezen?

Door te kiezen voor een linoleum vloer te Amsterdam kiest u voor een vloer die allerlei voordelen met zich mee brengt. Het is dan ook niet voor niets een populaire vloer. Omdat de vloer gemaakt wordt van natuurproducten heeft deze een authentieke en design uitstraling. Het feit dat de vloer bestaat uit natuurproducten maakt de linoleum vloer in Amsterdam ook geschikt voor mensen die hypoallergeen zijn.

De vloer biedt ook diverse andere voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • De linoleum vloer in Amsterdam is erg makkelijk om te onderhouden
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi
  • Ook is de vloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft

Vloerenspecialist aan Huis heeft het bieden van persoonlijke service hoog in het vaandel staan. U kunt daarom met ons een afspraak maken voor passend advies bij u op locatie. Wij komen dan bij u langs om u advies op maat te geven over de linoleum vloer in Amsterdam. Ook is het mogelijk dat we u een staal toesturen, zodat u alvast kunt kijken hoe de vloer eruit ziet.

Over Vloerenspecialist aan Huis

Eigenaar Dennis van Vloerenspecialist aan Huis heeft in 2017 zijn droom waargemaakt door zijn eigen bedrijfje op te richten. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de vloerenbranche en weet dus echt waar hij mee bezig is. Op administratief vlak wordt hij bijgestaan door Nancy. Zij stelt de offertes op en is het contactpersoon voor uw vragen en klachten. Vloerenspecialist levert linoleum vloeren te Amsterdam, maar ook vloeren gemaakt van vinyl, pvc, laminaat, marmoleum en tapijt.

Wij kunnen ook de installatie van de linoleum vloer te Amsterdam onderhanden nemen. U weet dan zeker dat de vloer door een echte professional wordt gelegd.

Neem direct contact op!

Zou u graag gratis advies van ons ontvangen en wilt u daarom een afspraak met ons maken? Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Voor al deze redenen kunt u contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157, een e-mail sturen of een bericht achterlaten door het contactformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Veelgestelde vragen

◾ Wat zijn de prijzen voor een nieuwe vloer?

De prijzen van onze vloeren staan vermeld op onze website. Voor een volledig beeld van de kosten is het nodig om de maten/plattegrond door te geven aan onze specialist. Op basis van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Mochten de maten/plattegrond onduidelijk zijn dan kan onze specialist op locatie dit uitzoeken voor u.

◾ Krijg ik garantie op de nieuwe vloer?

Ja. Onze specialisten installeren de vloer volgens de richtlijnen van Forbo Flooring. Hierdoor krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op de vloer. Wilt u meer informatie over deze garantie, neem dan contact op met onze adviseur.

 

◾ Wat is de levertijd van de nieuwe vloer?

Doorgaans worden onze vloeren geleverd tussen 1 á 2 weken. Wanneer u het leggen door ons wilt laten verzorgen kiezen wij samen een juist moment van leveren en leggen. De levertijd is bij ieder type vloer anders. Voor meer informatie over onze levertijd en legservice kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

◾ Welke soorten vloeren hebben jullie?

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren en daarom vindt u bij ons een ruim aanbod die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Al onze producten zijn duurzaam en van goede kwaliteit.

U vindt bij ons de volgende type vloeren

Meer informatie over alle vloeren vindt u op de speciale productpagina’s.

◾ Doen jullie ook aan legadvies op locatie?

Ja. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen van marmoleum, pvc, vinyl of tapijt? In uw woonkamer, slaapkamer badkamer of gang? Onze specialist komt op afspraak bij u langs om advies te geven. Op basis van de besproken wensen wordt er een offerte op maat gemaakt.

◾ Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe vloer gelegd is?

Het is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van uw vloer, de indeling van de plek en eventuele extra werkzaamheden zoals het plaatsen van plinten. Gemiddeld kunt u rekening houden met 2 á 4 dagen, er zijn echter ook vloeren die in 1 dag gelegd kunnen worden. Wanneer onze specialist uw locatie en wensen weet kan hij u een goede tijdsindicatie geven.

06-45771157