Een Novilon vloer in Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe vloer voor u woning en daarom geïnteresseerd in een Novilon vloer in Amsterdam? Vloerenspecialist aan Huis kan u een Novilon vloer te Amsterdam op maat leveren. Met meer dan 20 jaar aan werkervaring in de vloerenbranche zijn we echt een specialist op het gebied van vloeren. Wij beschikken over een breed aanbod aan vloeren en kunnen u deze op maat leveren.

Een Novilon vloer in Amsterdam is een vinyl vloer van zeer hoge kwaliteit. Wij krijgen de vloer geleverd van Forbo. Deze bekende leverancier heeft echt een naam voor zichzelf gemaakt in de vloerenwereld met haar vloeren van hoge kwaliteit. De Novilon vloer te Amsterdam is duurzaam en behoudt haar kwaliteit voor een lange periode. Vloerenspecialist aan Huis kan bij u thuis langskomen om u van persoonlijk advies te voorzien.

Zou u graag een afspraak maken of heeft u anderszins een vraag voor ons? Neem dan gerust eens contact op.

Vraag vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van een Novilon vloer te Amsterdam

Met een Novilon vloer in Amsterdam kiest u voor een vloer die allerlei voordelen met zich mee brengt. Nivolon vloeren staan bekend als vinyl vloeren van zeer goede kwaliteit. Zij kunnen tegen een stootje en zijn dus zeer duurzaam. Dat betekent dat de Novilon vloer in Amsterdam lang kwalitatief goed blijft. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de vloer goed onderhouden. Gelukkig is het onderhoud voor de vloer erg eenvoudig.

Verder is de vloer ook zeer comfortabel, wegens de veerkracht die de vloer bevat. Vloerenspecialist aan Huis heeft een ruim aanbod aan vloeren en biedt u de keuze uit diverse dessins en kleuren. Zo haalt u altijd een Novilon vloer te Amsterdam in huis met een mooie en warme uitstraling. Vanwege de lage prijzen is de vloer erg geschikt voor starters.

Benieuwd hoe de vloer in uw woning staat? Vraag dan eens een staaltje aan.

Over Vloerenspecialist aan Huis

Na al ruim 20 jaar in de vloerenbranche actief te zijn geweest heeft Dennis in 2017 zijn eigen bedrijf opgericht, Vloerenspecialist aan Huis. Waar hij de vakman van het bedrijf is, met kennis en ervaring op het gebied van vloeren, verzorgt Nancy de administratieve zaken die daarbij komen kijken. Zij stelt offertes op, is het contactpunt voor vragen en neemt klachten in behandeling.

Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat u een Novilon vloer in Amsterdam op maat kan leveren, maar ook vloeren van PVC, marmoleum of laminaat. Wij zijn ook in te schakelen voor het leggen van de vloeren.

Neem gelijk contact met ons op!

Wilt u meer weten over de Novilon vloer in Amsterdam of zou u graag gratis advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. U ontvangt de offerte binnen 24 uur van ons.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Contact
Vrijblijvende offerte
WhatsApp
verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl
06-45771157